Voksbehandling i København

På Aglaia Klinikken på Østerbro tilbyder vi professionel voksbehandling til både mænd og kvinder. Vi har en stor og bred erfaring med forskellige typer af voksbehandlinger.  Til sensitive og sarte områder benytter vi en speciel voks, som er særligt egnet til dette område.

Inden din voksbehandling

Inden din voksbehandling skal du sikre dig, at hårene er mindst 3-4 mm. Såfremt hårene er længere end 1 cm. når det gælder intim voksbehandling, anbefales det, at du klipper dem derhjemme – på denne måde opnår du det bedste resultat med din voksbehandling. Undgå så vidt muligt sol lige før og efter din voksbehandling.

Voksbehandling med forskellige typer voks

Vi tilbyder voksbehandling på kroppen med en blå azulen-voks. Vores erfaring viser os, at dette er den absolut bedste til voksbehandling på kroppen, da den virker beroligende samt fugtgivende, så huden ikke vil være så rød efter din voksbehandling.

Til voksbehandling af brazilian og generelt mere følsomme områder anvender vi honningvoks, som er lavet specielt til intime områder, idet den er mere skånsom og beroligende for huden.

Efter din voksbehandling

Holdbarheden på en voksbehandling vil være 4-6 uger inden hårene har fuld længde på ca. 5 mm. Igen. Efter din voksbehandling kan huden begynde at klø, når hårene vokser ud igen. Det er godt at smøre hyppigt med en god og nærende bodylotion. Imellem dine voksbehandlinger er det godt at peele huden en-to gange om ugen.

Almindelige områder for voksbehandling

De typiske områder for voksbehandling er overlæbe, hage, ben, arme, axil, ryg, bikini og brazilian. Se alle behandlingsområder og priser her.

På Aglaia Klinikken på Østerbro tilbyder vi endvidere laserbehandling med Ellipse Nordlys til permanent hårreduktion, så er en voksbehandling ikke tilstrækkeligt for dig, så kontakt os endelig på mail eller tlf. for at høre mere.

Kontakt os her

Priser

PRISÆNDRINGER GÆLDER PR. 1/9-2022

Voks
Voksning af hele ben 525,-
Voksning af ben fra knæ og ned 395,-
Voksning af hele ben inkl. bikini 595,-
Voksning af ben fra knæ og ned inkl. bikini 475,-
Voksning af bikinilinje 250,-
Voksning under arme 195,-
Voksning af udvidet bikini 450,-
Voksning af overlæbe 150,-
Voksning af ryg 450,-
Brasiliansk 500,-

Se regler for afbestilling nederst på siden priser.