Sunekos – en af de nyeste behandlinger mod fine linjer og mørke rande under øjnene.

Med alderen mister huden sin spændstighed og elasticitet og derved skabes flere linjer og rynker. Fugtniveauet daler og huden bliver mere tør og mister sin glød samt struktur/fasthed.
Hidtil har vi kun haft mulighed for at behandle øjenområdet med botox og/eller filler samt Ultherapy.

Men har man en kombination af poser under øjnene samt lette indfald og synes huden rynket og træt, så kan Sunekos være den ideelle løsning, da det som det eneste produkt på markedet kan afdække alle problematikker. Sunekos kan også anvendes andre steder i ansigtet og på kroppen. Læs mere nedenfor.

Det kan være meget svært at vide, hvilken behandling der egner sig bedst til netop dig, men du er altid velkommen til at booke en tid til en gratis og uforpligtende konsultation HER

Kontakt os her

HVAD ER SUNEKOS?

Sunekos er en relativt ny behandling, som indeholder en patenteret formel af hyaluronsyre og aminosyrer. Disse to faktorer er afgørende for spændstigheden samt elasticiteten i huden og kombinationen af disse stimulerer produktionen af ny, frisk collagen og elastin samt tilfører optimal fugt til huden.

Hyaluronsyren skaber fugt og elasticitet, mens aminosyrerne virker som et ekstra brændstof, som styrker cellevæggene og derved genopbygges huden.

Behandlingen virker regenererende og på et par uger, vil huden opnå større elasticitet, spændstighed, fasthed og glød. Sunekos kan principielt anvendes alle de steder, hvor der er fine linjer og rynker, men det kræver altid en forudgående konsultation, hvor vi kan afdække dine muligheder og behov.

Kontakt os her

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLING MED SUNEKOS

En behandling med Sunekos foregår ved, at der lægges en lokalbedøvende creme i området 15 min. før behandlingen. Dernæst afsprittes og der lægges små doser af væsken med Sunekos ind under huden.

Selve behandlingen tager ca. 15 min. afhængigt af området, men vi afsætter altid 30 min. til din behandling. De fleste mærker små stik under selve behandlingen.

Direkte efter behandlingen vil man i øjenområdet hæve lidt op, men vi pålægger altid is, som hjælper med at berolige området. Der må anvendes make-up 4 timer efter behandlingen.

Hvad er HOLDBARHEDen på Sunekos?

Generelt er holdbarheden på Sunekos 6-8 måneder for de fleste områder i ansigtet, og vi anbefaler herefter kun én behandling hvert halve år. Man skal altid påregne 3 behandlinger første gang med et interval på 2-3 uger.

EFTER din BEHANDLING MED Sunekos

Der kan forekomme mindre gener som rødme, små blå mærker og hævelse efter en behandling med Sunekos. Disse gener opstår typisk dagen efter behandlingen og vil aftage hurtigt. Du vil kunne se effekten af din behandling med Sunekos efterhånden som huden regenereres, og da Sunekos stimulerer din collagen-dannelse, vil effekten ikke komme øjeblikkeligt, men bygges op over tid. Du vil kunne se det endelige resultat et par uger efter din sidste behandling med Sunekos.

PRISER PÅ Sunekos BEHANDLINGER

Du kan finde priser på Sunekos i vores prisoversigt, samt information om supplerende behandlinger. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål og få en gratis uforpligtende konsultation.

Kontakt os her