Få Restylane behandling i København på Aglaia Klinikken

Det er helt naturligt, at hudens kvalitet ændres med tiden. Solens skarpe stråler, alder og miljø vil på sigt skabe rynker og linjer i huden. Du har mulighed for at genoprette hudens spændstighed, fylde og struktur med Restylane. Vi tilbyder forskellige behandlinger med Restylane, som kan genoprette dit ansigts volumen og reducere rynker og linjer. Restylane er også kendt som filler, som er en generel betegnelse for produktet. På Aglaia Klinikken bruger vi produktet Restylane, som er et anerkendt og gennemtestet produkt på verdensplan. Vi anvender også Belotero, som er et nyere produkt på markedet, hvilket også skaber fantastiske resultater.

Når vi bruger Restylane i vores behandlinger, vil produktet udfylde huden og skabe en fin, jævn og ensartet overflade. Med tiden bliver vores niveau af hyaluronsyre, elastin og kollagen nedbrudt i huden. Restylane består af vand og hyaluronsyre, som er et sukkerkompleks, der eksisterer naturligt i vores bindevæv. Hyaluronsyren i Restylane binder væske, og derfor vil din hud blive mere fast og fyldig, når vi bruger Restylane i vores forskellige behandlinger til ansigtet.

Kontakt os her

Restylane er en ikke-permanent-filler med mange muligheder!

Restylane kan anvendes på flere steder i ansigtet, som trænger til ekstra fylde.
Restylane kan helt nøjagtigt hjælpe dig med at:

 • Udligne linjer omkring munden
 • Reducere linjer fra næsen og ned
 • Fjerne nedadvendte mundvige
 • Opnå læbeforstørrelse
 • Opbygge kindben
 • Reducere arvæv
 • Fjerne mørke rander og indfald under øjnene
 • Opbygge og genskabe harmoni på næsen
 • Reducere indfald/hulrum ved tindingerne
 • Opbygge og definere hagepartiet
 • Definere kæbelinjen
 • Give let fylde og vitalitet til hænder
 • Reducere rynker og linjer på brystkassen
 • Løfte tunge øreflipper

Når vi laver Restylane-behandlinger, bruger vi ofte en kombination af Restylane og botox/Azzalure for at opnå et pænt resultat. En behandling med Restylane påvirker ikke mimikken i dit ansigt, og vi sigter altid efter et naturligt udtryk. Før vi kan lave en behandling med Restylane, skal du have en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske eller plastikkirurg – senest 48 timer inden din behandling.

Læbe behandling

Se en introduktion af, hvordan en konsultation og behandling af læber foregår på Aglaia Klinikken.

Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er blevet en yderst populær behandling på klinikken. Skinboosteren arbejder en smule anderledes end den almindelige Restylane filler, idet konsistensen er anderledes og formålet med denne ikke er at skabe volumen i huden, men at give glød og hydrere huden indefra.
Skinboosteren består af krydslinket hyaluronsyre, som har en meget lang holdbarhed og ved hjælp af små prik i huden, vil man dermed opnå en mesoterapeutisk effekt, hvilket kan påvirke arvæv, fine linjer/rynker, ustruktureret hud samt grove porer. Den udmærker sig ved at være en helt unik behandling, som kan påvirke og løfte hudkvaliteten væsentligt ved at give spændstighed og glød, idet den hydrerer og opstrammer huden indefra.
Restylane Skinbooster kan anvendes i hele ansigtet, på hænder, hals og brystkassen.
Hudens elasticitet og struktur vil ændres markant ved et kurforløb, hvor vi bygger resultatet op. Holdbarheden kan variere fra 1-2 år.

Få en grundig introduktion til Restylane og Filler i denne video

I videoen om Restylane og filler fortæller Aglaia Klinikkens indehaver, Line Therkildsen, om deres behandlinger. Du vil få en introduktion til, hvordan behandlingen udføres samt hvilke fordele der er ved en behandling med Restylane. Du kan få yderligere information om Restylane i teksten under videoen.

Sådan foregår en behandling med Restylane

Sammen kigger vi på dit ansigt og snakker om, hvilke områder du ønsker vi skal behandle. Før vi udfører en Restylane-behandling, afspritter vi altid din hud. Vi bruger en tynd engangssprøjte til at injicere Restylane ind i huden i det ønskede område. Du har mulighed for at blive lokalbedøvet, før vi begynder behandlingen. Vi afsætter altid 30 minutter til alle kunder, som ønsker en Restylane-behandling. Selve behandlingen tager mellem 5-20 minutter afhængigt af, hvor mange samt hvilke områder du ønsker, vi skal behandle. Efter behandlingen vil du kunne optage almindelige gøremål eller arbejde.

Restylanes holdbarhed

Når vi anvender Restylane, varierer holdbarheden alt efter, hvilket område i ansigtet Restylane anvendes til. Generelt er holdbarheden på Restylane 6-12 måneder for de fleste områder i ansigtet. Restylane kan holde op til 18 måneder, hvis det bruges til behandling af kindben.
På Aglaia Klinikken tager vi naturligvis en snak med dig om, hvor lang en holdbarhed dit behandlede område vil have.

Bivirkninger efter behandling med Restylane

Der kan forekomme gener som rødme, ømhed, små blå mærker og hævelse efter behandling med Restylane. Disse gener ses typisk dagen efter behandlingen og vil aftage hurtigt – dog kan hævelse under øjnene tage lidt længere tid. Restylane kan samle sig som små klumper under øjnene og i læberne. Dette kan masseres væk. Skulle der mod al forventning opstå et uønsket resultat af behandlingen med Restylane, er det muligt at få Restylane opløst med hylase.

Særlige forholdsregler

Når du har fået behandling med Restylane, skal du være opmærksom på ikke at udføre hård fysisk aktivitet samme dag, hvis du har fået behandlet store områder. Du skal helst undgå at massere eller gnide på det behandlede område. Du må anvende make-up fire timer efter behandlingen. Vi tilbyder dig altid en tid til kontrol 14 dage efter, du har fået behandling med Restylane for at sikre, at alt er som det skal være.

Priser på Restylane behandlinger

Du kan finde priser på Restylane og filler i vores prisoversigt, samt information om supplerende behandlinger. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål og få en gratis uforpligtende konsultation.

Kontakt os her

Fillerbehandling

I denne video ser man, hvordan en konsultation omkring filler samt behandling af tåretrug og brynløft foregår på Aglaia Klinikken.

Priser

Kampagne kun hos Denise – 10 % på fillers, 15 % på botox og 20 % på Profhilo. Gælder i hele juli og august!

1 ml. Restylane/filler 2950,-
Mørke rande/indfald under øjnene – Aglaias signaturbehandling. Holdbarhed 1 år 3200,-
2 ml. Restylane/filler 5450,-
3 ml. Restylane/filler 7000,-
0,6 ml. filler 2200,-
1 ml. Restylane Skinbooster: Til at booste, opfriske og definere huden 2100,-
3 ml. Restylane Skinbooster: Som et kurforløb med 1-2 ugers mellemrum 5200,-
Lokalbedøvelse som injektion 250,-
Kontrol 0,-

Se regler for afbestilling nederst på siden.