FÅ Profhilo I KØBENHAVN PÅ AGLAIA KLINIKKEN

Med alderen mister huden sin fylde og elasticitet, hvorved huden bliver slap samt mindre spændstig og elastisk. Dette sker ved, at mængden af særligt hyaluronsyre falder drastisk. Sammen med hyaluronsyre er kollagen- og elastin de vigtigste faktorer for opretholdelse af en fast og spændstig hud. Allerede fra 30-års alderen falder mængden af disse proteiner, og derfor er det de tre faktorer, som er de vigtigste at opretholde og stimulere, hvis du ønsker en fast og spændstig hud. På Aglaia Klinikken bruger vi den innovative og revolutionerende behandling, Profhilo.

Profhilo er stabiliseret hyaluronsyre, som dog er anderledes end den form for filler, som vi kender i forvejen. Profhilo opbygger IKKE volumen som de klassiske fillers, men fungerer som en biostimulator, som stimulerer din egen kollagen- og elastinproduktion i huden samt skaber et højnet fugtniveau, idet den består af varmebehandlet hyaluronsyre – derved er Profhilo opstrammende, fugtende og udglatter løs, kreppet og slap hud men uden den volumengivende effekt.

Når vi bruger Profhilo i vores behandlinger, vil produktet skabe en  mere fin, jævn og ensartet hud.

Profhilo ER EN IKKE-PERMANENT FILLER MED MANGE MULIGHEDER!

Profhilo kan anvendes på flere steder, som trænger til at blive opstrammet og udglattet eller hvis du ønsker at forebygge løs og slap hud.
Særligt kan Profhilo hjælpe dig med at blive opstrammet i følgende områder:

  • Kæbelinjen/hamsterposer.
  • Halsen
  • Linjer omkring munden
  • Hænder
  • Arme

Når vi laver Profhilo-behandlinger, kan vi vælge at bruge en kombination af Restylane og botox/Azzalure for at opnå et bedre resultat. En behandling med Profhilo påvirker ikke mimikken i dit ansigt. Før vi kan lave en behandling med Profhilo, skal du have en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske eller plastikkirurg – senest 48 timer inden din behandling.

SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING MED Profhilo

Sammen kigger vi på dit ansigt og snakker om, hvilke områder du ønsker vi skal behandle. Før vi udfører en Profhilo-behandling, afspritter vi altid din hud. Vi bruger en tynd engangssprøjte til at injicere Profhilo ind i huden i det ønskede område. Du har mulighed for at blive lokalbedøvet, før vi begynder behandlingen. Profhilo injiceres i små depoter lige under huden, hvorefter ma vil opleve let, lokal hævelse, som dog aftager hurtigt. Vi afsætter altid 30 minutter til alle kunder, som ønsker en Profhilo-behandling. Selve behandlingen tager mellem 5-25 minutter afhængigt af, hvor mange samt hvilke områder du ønsker, vi skal behandle. Efter behandlingen vil du kunne optage almindelige gøremål eller arbejde.

Profhilos HOLDBARHED

Holdbarheden på Profhilo er ca. 6-12 måneder. Du skal altid have 2 behandlinger med Profhilo første gang, du bliver behandlet. Alt efter udgangspunkt og hudtype, anbefaler vi en enkelt ekstra behandling 6-12 måneder efter den første behandling.

BIVIRKNINGER EFTER BEHANDLING MED Profhilo

Der kan forekomme gener som rødme, ømhed, små blå mærker og let hævelse efter behandling med Profhilo. Disse gener ses typisk samme dag, men vil aftage hurtigt. Profhilo kan masseres dagen efter, hvis de små depoter ikke aftager hurtigere end forventet. Skulle der mod al forventning opstå et uønsket resultat af behandlingen med Profhilo, er det muligt at få Profhilo opløst med hylase.

SÆRLIGE FORHOLDSREGLER

Når du har fået behandling med Profhilo, skal du være opmærksom på ikke at udføre hård fysisk aktivitet samme dag, hvis du har fået behandlet store områder. Du skal helst undgå at massere eller gnide på det behandlede område. Du må anvende make-up fire timer efter behandlingen. Vi tilbyder dig altid en tid til kontrol 14 dage efter, du har fået behandling med Profhilo for at sikre, at alt er som det skal være.

Du kan finde priser på Profhilo i vores prisoversigt, samt information om supplerende behandlinger. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål og få en gratis uforpligtende konsultation.