Behandling med permanent make-up

Permanent make-up kaldes også for mikropigmentering og semipermanent make-up.
Vi har specialiseret os i permanent makeup, og vi kan hjælpe dig med at få:

  • Velformede bryn
  • Smukt indrammede øjne
  • Flotte, let markerede læber
  • Optegning af skønhedspletter
  • Optegning af areola i forbindelse med sygdomsforløb

Permanent makeup kan på en naturlig måde ændre det, som naturen ikke har udformet perfekt, og er derfor en naturlig forskønnelse af dine egne træk. Den permanente makeup skal ikke erstatte din daglige make-up, men kan være med til at tilføre det sidste, som naturen ikke har fuldendt. På Aglaia Klinikken er vores udgangspunkt altid at skabe et naturligt resultat.

 

Det er ikke nødvendigt med en seperat konsultation, inden vi lægger permanent make-up. Behandlingen gennemføres samme dag.

Kontakt os her

Få en introduktion til permanent makeup

I denne video fortæller Aglaia Klinikkens indehaver, Line Therkildsen om behandling med permanent make-up i København. Line informerer og viser, hvordan permanent make-up bliver udført. Du kan samtidig høre om de mange fordele ved at få lavet permanent make-up hos os i København. Du finder yderligere information om permanent make-up i teksten under videoen.

Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup beskrives bedst som en overfladisk tatovering. Vi bruger allergitestede og EU-godkendte plantefarver, som er tilsat mineralstoffer, der er opløst i alkohol og destilleret i vand. Det gør plantefarverne særligt velegnet til sensitiv hud. Plantefarverne bliver forsigtigt deponeret ind i hudens yderste lag på det ønskede område ved brug af en meget tynd nål. På Aglaia Klinikken bruger vi professionelt udstyr, som er avanceret og specialudviklet til at udføre permanent make-up. Vores udstyr kan ikke sammenlignes med udstyr til en almindelig tatovering. Vi bruger altid farver, som bliver tilpasset din hudtone, da vi ønsker at skabe et naturligt udtryk for alle vores kunder.

Vi tilbyder grundig konsultation forud for permanent makeup

På Aglaia Klinikken tager vi altid en grundig samtale med dig om dine ønsker i forhold til permanent makeup, inden vi udfører behandlingen. Du er velkommen til at tage billeder med, som vi kan snakke ud fra.

Før vi lægger den permanente makeup måler og tegner vi altid, så vi ved, hvordan formen på den ønskede behandling skal være. Du kan forvente, at din permanente makeup vil holde 2-5 år – alt afhængigt af, hvilket område vi behandler. Det anbefales dog at få din permanente makeup opfrisket efter ca. et år.

Ved hjælp af en mikrotynd nål og mineralfarver kan man ændre og korrigere det, som naturen ikke har udformet perfekt. Herved opnåes en naturlig forskønnelse af ens egne træk.

Hvem kan få permanent makeup?

Permanent makeup egner sig til alle, der ønsker velformede bryn, smukt indrammede øjne og flotte læber. Permanent make-up kan også hjælpe, hvis du har manglende hårvækst og/eller alopecia. Endvidere kan permanent make-up anvendes til personer, som undergår kemoterapi. Det kan også bruges, hvis du har makeup-allergi, bruger briller eller har dårligt syn og oplever gener i forbindelse med din daglige makeup-rutine. Permanent make-up er også effektivt, hvis du har et ønske om at spare tid i hverdagen.

Udstyret vi benytter på Aglaia Klinikken

På Aglaia Klinikken anvender vi udelukkende førende og anerkendte mærker. Vores favoritter er fra Li Pigments. Vi bruger maskiner fra Nouveau Contour samt Long Time Liner. Vi sørger for, at du får de rette informationer efter endt behandling hos os. Når du får foretaget permanent makeup, er det vigtigt at give det behandlede område ro til at hele. Du får en plejende creme med hjem, som du skal smøre med i fem til syv dage efter behandlingen. Du kan godt blive behandlet, selvom solen er fremme. Du skal blot beskytte området med en høj solfaktor efter behandlingen og solferie tilrådes ikke 14 dage efter en behandling.

Hvor på kroppen kan du få permanent makeup?

Du kan få lavet permanent-makeup på bryn, øjne, læber, skønhedspletter, areola eller korrektioner af ar. Du skal forvente 1-2 opfyldninger. Priserne ses her på hjemmesiden. På Aglaia Klinikken kan vi hjælpe dig med følgende behandlingsområder:

3D Hairstrokes / Microblading

Med Microblading får du en permanent make-up, som kan bruges til at skabe naturlige og meget fine hårstrå. Microblading er en forholdsvis ny teknik, hvor vi anvender en manuel pen til at skabe hårstrå. Vi kan ved hjælp af Microblading skabe fine og ultratynde hårstrå, som ligner dine egne naturlige hår og skaber et naturligt udtryk. Microblading kan også bruges til at ændre på brynenes facon. Når behandlingen er færdig, kan du efter et par uger forvente en reduktion på 20 % af farven.

Powderbrows

Når vi arbejder med powderbrows, får du en skyggelægning af dine bryn. Skyggen lægges under dine egne hår, og understøtter derved din egen naturlige facon på brynene. Dine øjenbryn vil syne tættere og give karakter og udtryk til dit ansigt. Der er mulighed for at ændre og korrigere faconen på din bryn, så de bliver præcis, som du ønsker. Med powderbrows får du et naturligt og blødt resultat, når den rigtige farve bliver valgt til dit ansigt. Vi afstemmer altid farvevalg med dig, før vi påbegynder behandlingen. Når behandlingen er overstået, vil farven på powderbrows være væsentligt mørkere end slutresultatet. Du skal forvente en reduktion i farveintensiteten på 30-60 % efter et par uger.

Hybridbryn

Dette er en kombinationsteknik af microblading og shading/skygge, som er blevet en meget populær procedure i dag. Teknikken anvendes typisk, hvis du mangler mange hår eller hvis du har meget tynde bryn, da den vil skabe en harmoni mellem dine egen hår og farven, som deponeres i huden. Holdbarheden vil desuden være lidt længere end ved microblading, idet der lægges en skygge henover hårstråene.

Eyeliner

Du har mulighed for at få en permanent make-up på dine øjne, der virker som en eyeliner. Vi skaber en streg, som tætner og markerer din vippekant. Det giver en fin fylde til dine vipper, som vil syne tættere. Permanent eyeliner kan give kant og karakter til dit ansigt, men også skabe en fin og blød effekt. Vi starter altid med at kigge på dit øjes form, hvor mange vipper du har og hvordan din hudtone er, før vi former øjet med permanent make-up. Sammen tilpasser vi farven til dine øjne efter dine ønsker og behov.

Læber

At få behandlet læberne er meget populært. På Aglaia Klinikken kan vi udligne asymmetrier, skabe en naturlig læbekontur, give fylde, ændre på facon og farve – mulighederne er mange.
Rygerynker kan medføre disharmoniske læber eller skabe gener, hvor læbestiften løber ud. Vi kan rette disharmoniske læber op med permanent make-up, som vil være et fantastisk valg, der giver et naturligt udtryk til ansigtet.

Andre former for permanent makeup

Vi tilbyder bl.a. at lave skønhedspletter, hvis du har lyst til at sætte et unikt, men samtidig diskret præg på dit ansigt. Vi vejleder omkring form, farve og størrelse. Vi har også mulighed for at hjælpe med rekonstruktion af areola (brystvorte) i forbindelse med brystoperationer. Du er altid velkommen til at tage en snak med os, hvis du har andre ønsker til permanent makeup på kroppen.

Hvor længe holder permanent makeup?

Får du lavet permanent makeup, kan du regne med, at det holder 2-5 år. Vi anbefaler altid en opfriskning af din behandling. Det sker typisk efter et år og kan specielt være nødvendigt i forbindelse med permanent makeup af bryn. Læber og eyeliner har en længere holdbarhed – særligt læber får som regel kun en opfriskning hvert andet år.

Hvordan udføres behandlingen?

Inden vi påbegynder din behandling med permanent make-up, tager vi en grundig snak om dine ønsker, forventninger og behov. Herefter påsmøres en bedøvende creme, som skal sidde i ca. 15 minutter. Alternativt anbefales det ved behandling af bryn og læber, at du køber en bedøvende creme på apoteket (Tapin, Emla mm.), som påsmøres 1-1,5 time før din behandling. Husk at lægge folie henover, så optager du bedøvelsen bedre. Herefter opmåles og optegnes dine bryn eller læber. Du får altid mulighed for at godkende formen på det pågældende område, inden vi påbegynder selve behandlingen. Din hud bliver sprittet af før behandlingen og med en tynd nål, bliver farven deponeret ind i det yderste hudlag. Selve behandlingen tager omkring 45-60 minutter. Vi afsætter altid halvanden til to timer til alle nye permanente makeup-behandlinger.

Afbestilling

Bliver du forhindret i at møde op til en permanent make-up-behandling hos os i København, skal du senest aflyse 12 timer før, da der ellers opkræves 50 %. Ved for sent afbud samme dag eller udeblivelse, opkræves fuld behandlingspris.  Afbestilling kan kun ske telefonisk eller via vores onlinebooking.

Kan der opstå bivirkninger eller komplikationer efter behandling med permanent make-up?

Efter behandling af øjne og læber, vil du typisk opleve hævelse og let ømhed/rødme af det behandlede område. Hævelsen vil aftage efter et døgn. Du vil opleve let afskalning efter et par dage. Disse symptomer ses sjældent ved behandling af bryn – dog vil du her opleve afskalning.
Efter behandling af læber kan der forekomme herpes/forkølelsessår. Hvis du har denne virus, anbefaler vi, at du opstarter en forebyggende kur 3-5 dage før den permanente make-up. Der er en risiko for, at der opstår infektion, men risikoen er meget lille og har ingen betydning for slutresultatet.