VIDEO OM KLINIKKEN

Aglaia Klinikken er placeret centralt på Østerbro i lyse og imødekommende lokaler, hvor stemningen er nærværende og professionel. Vi vægter diskretion og kvalitet højt, og vi vil altid sørge for, at du føler dig godt tilpas under enhver behandling.

Line Therkildsen

Line Therkildsen er ejer af Aglaia Klinikken og er specialuddannet sygeplejerske i kosmetiske behandlinger indenfor dermatologi, plastikkirurgi samt laser- og injektionsbehandlinger, som hun har mange års erfaring i. For at opnå disse kompetencer skal man superviseres og godkendes af speciallæger indenfor det specifikke speciale, hvorefter man certificeres og registreres hos Sundhedsstyrelsen, som er et krav for at kunne udføre ovenstående behandlinger.

Hun har de seneste år arbejdet på Aleris-Hamlet Privathospital som ansvarlig for det kosmetiske speciale på plastikkirurgisk afdeling. Udover disse behandlinger er hun uddannet mikropigmentist og linergist.

Line deltager ofte i kongresser og konferencer samt danske og internationale kurser for konstant at holde sig ajour med de nyeste behandlingsteknikker samt forbedre og optimere sine behandlinger.

aglaia_line

Kamilla Kargo

Kamilla Kargo er vores hudterapeut og sundhedskonsulent, som vil varetage de fleste af vores ansigtsbehandlinger samt voks, farvning og Cooltech fedtfrysninger. Kamilla er uddannet hudterapeut fra kosmetologskolen Cidesco i 2010 og har derfor efterhånden en del års erfaring indenfor kosmetologiske behandlinger. Kamilla har desuden en BA i “Sundhed og Ernæring” og vil derfor kunne rådgive og vejlede dig om kost og ernæring.

Kamilla er perfektionist og vil altid tilstræbe det bedste og mest effektive resultat. Hun deltager ligeledes jævnligt i kurser for at dygtiggøre sig og holde sig opdateret på den nyeste viden og de nyeste behandlingsteknikker for på denne måde at sikre sine kunder et godt og professionelt resultat.

HENRIKA TEIGEN

Henrika Teigen er vores nye hudterapeut og mikropigmentist/linergist på klinikken. Henrika har været uddannet siden 2002. Hun er desuden uddannet Makeup artist siden 2003, Negletekniker siden 2004 og Eyelash Extensions Expert siden 2011.

Hun har mange års erfaring indenfor skønhed, velvære og hudpleje og har gennem årene opnået stor erfaring indenfor æstetiske behandlinger.

Henrika har været selvstændig med egen hudplejeklinik i Køge i mange år, men har nu valgt at sælge sin klinik til fordel for drømmen om at blive sygeplejerske.

Derfor er vi nu så heldige, at Henrika har valgt at arbejde på Aglaia Klinikken ved siden af studierne. Henrika vil varetage alle hudplejebehandlinger samt permanent make-up og Cooltech fedtfrysning.

Christian Sneistrup

Plastikkirurg Christian Sneistrup er hos Styrelsen for Patientsikkerhed registreret som Aglaia Klinikkens virksomhedsansvarlige læge til kosmetisk behandling med botulinum toxin samt ikke-permanente fillers.

Styrelsen for Patientsikkerhed

Læs rapport