VIDEO OM KLINIKKEN

Aglaia Klinikken er placeret centralt på Østerbro i lyse og imødekommende lokaler, hvor stemningen er nærværende og professionel. Vi vægter diskretion og kvalitet højt, og vi vil altid sørge for, at du føler dig godt tilpas under enhver behandling.

Line Therkildsen

Line Therkildsen er ejer af Aglaia Klinikken og er specialuddannet sygeplejerske i kosmetiske behandlinger indenfor dermatologi, plastikkirurgi samt laser- og injektionsbehandlinger siden 2012, hvilket gør hende til en yderst erfaren behandler. For at opnå ovenstående kompetencer og autorisationer skal man superviseres og godkendes af speciallæger indenfor det specifikke speciale, hvorefter man certificeres og registreres hos Sundhedsstyrelsen, som er et krav for at kunne udføre ovenstående behandlinger.

Line har inden opstart af Aglaia Klinikken arbejdet på Aleris-Hamlet Privathospital som ansvarlig for det kosmetiske speciale på plastikkirurgisk afdeling. Udover disse behandlinger er hun uddannet mikropigmentist og linergist.

Line deltager ofte i kongresser og konferencer samt danske og internationale kurser for konstant at holde sig ajour med de nyeste behandlingsteknikker samt forbedre og optimere sine behandlinger.

OBS: DER ER LANG VENTETID PÅ PERMANENT MAKE-UP HOS LINE, SÅ BOOK ALTID DEN FØRSTKOMMENDE TID I SYSTEMET OG SKRIV DIG PÅ VENTELISTEN. SÅ KONTAKTER VI DIG, HVIS DER KOMMER LEDIGE TIDER FØR.

Tannia

Trine

Trine er sygeplejerskestuderende på Københavns Professionshøjskole og skal videreuddannes til kosmetisk sygeplejerske, når hun er færdiguddannet som sygeplejerske.
Med sin altid en positive tilgang til opgaver, erfaring indenfor både servicebranchen samt patienthåndtering er hun et naturligt valg som dygtig og kompetent personale på Aglaia Klinikken. Hun har et naturligt omsorgsgen, som man hurtigt mærker, når man møder hende.
Trine har en stor interesse og naturlig tilgang til det kosmetiske speciale og er derfor også meget passioneret omkring sit arbejde. Dette afspejles tydeligt i hendes arbejde. Du vil møde Trine ved blandt andet Cooltech-behandlinger og ansigtsbehandlinger.

.

HENRIKA

Henrika er hudterapeut og mikropigmentist/linergist på klinikken. Henrika har været uddannet siden 2002 og har derfor mange års erfaring i branchen. Hun er desuden uddannet Makeup artist i 2003, Negletekniker i 2004 og Eyelash Extensions Expert i 2011. Hun blev uddannet mikropigmentist hos Nouveau Art i 2015.

Med sine mange år bag sig indenfor skønhed, velvære og hudpleje, har hun en naturlig forståelse for æstetiske behandlinger. Hun har været selvstændig med egen hudplejeklinik i mange år, men har nu valgt at sælge sin klinik til fordel for drømmen om at blive kosmetisk sygeplejerske.

Henrika vil varetage alle hudplejebehandlinger samt permanent make-up og Cooltech fedtfrysning.

Alisa

Alisa er uddannet kosmetolog og mikropigmentist og har været i skønhedsbranchen i mere end 10 år. Hun har et virkelig skarpt øje for æstetik og sætter en ære i at udføre naturlige og smukke resultater på en varm og omsorgsfuld måde. Alisa har et hav af kurser bag sig, særligt indenfor permanent make-up. Hun er yderst perfektionistisk og detaljeorienteret.
Alisa er født i Letland, men er dansk gift og har en datter. Du vil møde Alisa, når du skal have lavet permanent make-up samt diverse ansigtsbehandlinger.

Maja

Maja er uddannet advokatsekretær og arbejder som receptionist på klinikken. Maja har mange års erfaring på det administrative felt, men har i de sidste 3 år arbejdet i tøjbranchen og er blevet særlig glad for den personlige og positive kontakt til kunder. Da Maja ligeledes har en naturlig interesse indenfor æstetik og skønhed, passer hun godt ind i teamet på klinikken. Maja er meget serviceminded og imødekommende – og du vil altid blive taget godt imod af hende.

Javed

Plastikkirurg Javed Akram er hos Styrelsen for Patientsikkerhed registreret som Aglaia Klinikkens virksomhedsansvarlige læge til kosmetisk behandling med botulinum toxin samt ikke-permanente fillers.

Javed Akram er speciallæge i Plastikkirurgi og har arbejdet på plastikkirurgiske afdelinger på Rigshospitalet, Århus, Odense og Roskilde. Han har haft ansættelse på Sjællands Universitetshospital i Roskilde, hvor han foretog ansigtskirurgi og rekonstruktioner af bl.a. bryster efter brystkræft. Samtidig var han ansvarlig for behandling af vægttabspatienter med behov for hudreduktion og kropskulpturering og foretog brystløft, maveplastik, armløft, lårløft, samt øvre – og nedre kropsløft. Aktuelt arbejder han indenfor kosmetisk plastikkirurgi på Clinic Strømstad, Klinikk Kontura og på Nordsjællands Privathospital AGATA.

Han har været engageret i filantropiske kirurgiske missioner i Kashmir og sammen med et team fra England hjulpet syreskadede kvinder, brandsårspatienter og børn med medfødte misdannelser.

Javed Akram tilbyder gratis konsultation og efterfølgende kontrol på Aglaia Klinikken. Selve operationen foregår i Nordsjælland i Plastikkirurgisk Speciallægeklinik. Se mere på agata-privathospital.dk/

Du kan få yderligere information og bestille tid til din forundersøgelse til kosmetiske operationer i København ved at kontakte privathospitalet på: Tlf. 4733 0030 Mail: info@agata-privathospital.dk

Styrelsen for Patientsikkerhed

Læs rapport