VIDEO OM KLINIKKEN

Aglaia Klinikken er placeret centralt på Østerbro i lyse og imødekommende lokaler, hvor stemningen er nærværende og professionel. Vi vægter diskretion og kvalitet højt, og vi vil altid sørge for, at du føler dig godt tilpas under enhver behandling.

Line Therkildsen

Line Therkildsen er ejer af Aglaia Klinikken og er specialuddannet sygeplejerske i kosmetiske behandlinger indenfor dermatologi, plastikkirurgi samt laser- og injektionsbehandlinger siden 2012, hvilket gør hende til en yderst erfaren behandler. For at opnå ovenstående kompetencer og autorisationer skal man superviseres og godkendes af speciallæger indenfor det specifikke speciale, hvorefter man certificeres og registreres hos Sundhedsstyrelsen, som er et krav for at kunne udføre ovenstående behandlinger.

Line har inden opstart af Aglaia Klinikken arbejdet på Aleris-Hamlet Privathospital som ansvarlig for det kosmetiske speciale på plastikkirurgisk afdeling. Udover disse behandlinger er hun uddannet mikropigmentist og linergist.

Line deltager ofte i kongresser og konferencer samt danske og internationale kurser for konstant at holde sig ajour med de nyeste behandlingsteknikker samt forbedre og optimere sine behandlinger.

OBS: Alle bookinger til permanent make-up hos Line kan kun foretages via mail eller tlf.

aglaia_line

Liselotte Johansen

Liselotte er en af de mest erfarne og anerkendte kosmetiske sygeplejersker i Danmark med sine snart 12 års erfaring fra bl.a. Teres Privathospital og Akademikliniken. Siden 2008 år har hun specialiseret sig i at udføre injektioner med fillers og Botox og er således en yderst kompetent og dygtig behandler. Hun har gennem tiden lavet mange avancerede behandlinger og der er ikke det, som hun ikke ville kunne trylle med i ansigtet.

Liselotte har yderligere den kompetence, at hun de sidste 30 år også har arbejdet i det plastikkirurgiske speciale, hvilket giver hende en stor forståelse for ansigtets og kroppens formåen. Derfor kan du med stor tryghed blive behandlet af hende i såvel ansigtet som på kroppen (fedtfrysning).

Liselotte sætter sikkerhed, omsorg og tryghed utrolig højt og det afspejles i hendes tætte samarbejde med kunderne, som for manges vedkommende har fulgt med i mange år.

“Jeg lytter altid til kundens ønsker og supplerer med min faglighed. Sammen finder vi frem til den bedste behandling og lægger en plan for denne. Et naturligt og frisk udseende harmonerer utrolig godt med min indfaldsvinkel til kosmetiske behandlinger. Jeg er meget bevidst om, at jeg ved hver behandling sætter min signatur i en anden persons ansigt og derfor skal standarden altid være høj og sikkerheden i orden”.

Mathilde Sørensen

Mathilde er vores dygtige sygeplejerskestuderende på klinikken. Mathildes mål er at blive kosmetisk sygeplejerske og med sin store interesse og viden indenfor dette felt, er hun den helt rette person i vores team af dygtige behandlere på klinikken.

Mathildes foretager alle behandlinger med Kleresca lysterapi, peelinger, Fire & Ice, Dermaroller/mesoterapi samt Cooltech fedtfrysning. Hun kan bookes i alle lige weekender, såvel lørdag som søndag.

Javed Akram

Plastikkirurg Javed Akram er hos Styrelsen for Patientsikkerhed registreret som Aglaia Klinikkens virksomhedsansvarlige læge til kosmetisk behandling med botulinum toxin samt ikke-permanente fillers.

Javed Akram er speciallæge i Plastikkirurgi og har arbejdet på plastikkirurgiske afdelinger på Rigshospitalet, Århus, Odense og Roskilde. Han har haft ansættelse på Sjællands Universitetshospital i Roskilde, hvor han foretog ansigtskirurgi og rekonstruktioner af bl.a. bryster efter brystkræft. Samtidig var han ansvarlig for behandling af vægttabspatienter med behov for hudreduktion og kropskulpturering og foretog brystløft, maveplastik, armløft, lårløft, samt øvre – og nedre kropsløft. Aktuelt arbejder han indenfor kosmetisk plastikkirurgi på Clinic Strømstad, Klinikk Kontura og på Nordsjællands Privathospital AGATA.

Han har været engageret i filantropiske kirurgiske missioner i Kashmir og sammen med et team fra England hjulpet syreskadede kvinder, brandsårspatienter og børn med medfødte misdannelser.

Javed Akram tilbyder gratis konsultation og efterfølgende kontrol på Aglaia Klinikken. Selve operationen foregår i Nordsjælland i Plastikkirurgisk Speciallægeklinik. Se mere på agata-privathospital.dk/

Du kan få yderligere information og bestille tid til din forundersøgelse til kosmetiske operationer i København ved at kontakte privathospitalet på: Tlf. 4733 0030 Mail: info@agata-privathospital.dk

Helle Løwe

Helle er vores dygtige mikropigmentist/linergist på klinikken og varetager alle behandlinger med permanent make-up. Helle har desuden mange års erfaring fra den kosmetiske branche, da hun bl.a. har arbejdet som makeup-artist og senest de sidste 4 år på Aleris Hamlet Privathospital indenfor specialet plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger.

Helle er desuden uddannet lægesekretær/patientkoordinator og har også arbejdet med kvinder i ambulante forløb efter tidligere kræftforløb, hvor hun har vejledt og undervist i naturlig makeup.

Helle har altid haft et skarpt øje for æstetik samt en naturlig sans og forståelse for ansigtets proportioner ned til de mindste detaljer, hvilket gør hende utrolig dygtig til sit fag. Med sit rolige væsen, ydmyghed og respekt for sit fag kan du føle dig helt tryg i hendes hænder.

HENRIKA TEIGEN

Henrika er hudterapeut og mikropigmentist/linergist på klinikken. Henrika har været uddannet siden 2002 og har derfor mange års erfaring i branchen. Hun er desuden uddannet Makeup artist i 2003, Negletekniker i 2004 og Eyelash Extensions Expert i 2011. Hun blev uddannet mikropigmentist hos Nouveau Art i 2015.

Med sine mange år bag sig indenfor skønhed, velvære og hudpleje, har hun en naturlig forståelse for æstetiske behandlinger. Hun har været selvstændig med egen hudplejeklinik i mange år, men har nu valgt at sælge sin klinik til fordel for drømmen om at blive kosmetisk sygeplejerske.

Henrika vil varetage alle hudplejebehandlinger samt permanent make-up og Cooltech fedtfrysning.

Styrelsen for Patientsikkerhed

Læs rapport