Mesoterapi/microneedling er en yderst effektiv behandling, som løfter din hudkvalitet betydeligt. Det er muligt med mesoterapi/microneedling at mindske ar efter akne, solskader og opstramme huden. Ved brug af små mikroskopiske injektioner får huden tilført virkningsfulde ingredienser fra mesoterapi/microneedling-formuleringen, som indeholder over 50 essentielle stoffer. Ingredienserne i mesoterapi/microneedling-formuleringen består bl.a. af hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, mineraler og antioxidanter. Når huden får tilført disse ingredienser sammen med prikkene fra nålen, vil hudens kvalitet blive genskabt og forbedret, og du vil få mere glød og vitalitet i huden. Mesoterapi/microneedling skaber en dybdegående revitalisering af din hud, uden at ansigtets facon og konturer bliver ændret. Du kan få mesoterapi/microneedling i ansigtet, på halsen, brystkassen og hænderne.

Mesoterapi/microneedling er særligt velegnet til at forbedre:

  • Tør og slap hud
  • Linjer og rynker
  • Grov og ujævn hudtone
  • Små solskader og ar
  • Grove og synlige porer
  • Pigmentforandringer

Kontakt os her

Se vores introduktion til mesoterapi/microneedling og få god viden om den effektive behandling

I vores video om mesoterapi/microneedling fortæller Aglaia Klinikkens indehaver, Line Therkildsen, om behandling med mesoterapi/microneedling på vores klinik i København. Line informerer og viser, hvordan behandlingen udføres samt hvilke fordele, der er ved en behandling med mesoterapi/microneedling. Du kan finde yderligere information om mesoterapi/microneedling i vores tekst under videoen.

På Aglaia Klinikken benytter vi forskellige meso-teknikker

Når vi behandler huden med mesoterapi/microneedling, har vi forskellige muligheder i forhold til injektionsteknikker. Du har mulighed for at få en klassisk mesoterapi/microneedling, hvor vi benytter små nåle og laver individuelle injektioner i huden. Derudover kan du få mesoterapi/microneedling bestående af en rulle med små nåle – også kendt under navnet dermaroller og meso-rulle.

Mesoterapi/microneedling

I denne behandling bruger vi små nåle på 1-1,5 mm, som ”punkterer” huden. Derved kan huden bedre optage de vigtige ingredienser fra mesoterapi/microneedling-formuleringen. Med microneedling kan huden, specielt i større områder, optage de gavnlige ingredienser. Microneedling egner sig specielt til områder som hals og decolleté.

Mesoterapi/microneedling med meso-rulle

Til ansigtet bruger vi ofte meso-rulle. Det er en rulle, som har roterende skiver påsat med tynde nåle, der kan variere i størrelserne fra 0,5 mm til 1,5 mm. Ved brug af meso-rulle kan vi genetablere hudens struktur og mindske ar efter akne, solskaber, grov og ujævn hudtone og give huden en opstramning.
Vi bruger meso-rullen både horisontalt, diagonalt og vertikalt. Det skaber en masse små huller i huden, som kan variere i størrelse alt afhængigt af nålenes længde. Du vil altid blive behandlet med en helt ny steril meso-rulle, når du får foretaget mesoterapi/microneedling hos os.

Vi giver dig altid en grundig vejledning, før vi udfører mesoterapi/microneedling

Vi har mulighed for at bruge forskellige nålestørrelser i vores mesoterapi/microneedling-behandlinger. Der er forskel på hudtyper, derfor tager vi altid en grundig konsultation med dig, inden behandlingen går i gang. Under konsultationen ser vi på dine behov og ønsker, samt udvælger den korrekte nålestørrelse til din hud. Vælger du en nålestørrelse på 0,5 mm, vil du få behandlingen udført af vores kosmetolog. Er nålestørrelsen større, vil du få mesoterapi/microneedling af vores sygeplejerske.

Vi anbefaler ofte, at du får lavet mesoterapi/microneedling af flere omgange. Du har mulighed for at vælge et kurforløb, der sikrer, at din hud får det mest optimale og flotteste resultat. Mesoterapi/microneedling skal ses som en vedvarende behandling, der gentages med jævne mellemrum for at bibeholde effekten i huden. I starten af forløbet foregår behandlingen hver 2. uge for at genopbygge huden og skabe en længerevarende effekt. Efter et kurforløb skal behandlingen vedligeholdes efter individuelle behov, som afhænger af din alder og hudtype.

Sådan forløber en mesoterapi/microneedling-behandling

Før behandlingen med mesoterapi/microneedling, får du påsmurt en bedøvende creme, som mindsker gener under behandlingen. Mesoterapi/microneedling tager ca. 10-15 minutter. Ved hjælp af de små stik fra nålene, kan de effektive ingredienser i mesoterapi/microneedling-formularen lettere trænge ind i huden. Huden tror, at der er sket en skade, og vil derfor gå i gang med at forny og reparere sig selv. Genopbygningen af huden vil langsomt finde sted de efterfølgende dage.

Særlige forholdsregler efter mesoterapi/microneedling

Efter mesoterapi/microneedling kan der forekomme let rødme og stikkende fornemmelse i huden, som kan vare et par dage. Det afhænger meget af din hudtype og hvilken mesoterapi/microneedling-metode, du har fået. Vi anbefaler, at din hud får ro de efterfølgende 24 timer. Det betyder også, at du ikke skal rense din hud for kraftigt, men sørge for, at den får plejende cremer de efterfølgende dage.
Effekten af mesoterapi/microneedling kan bedst ses de efterfølgende dage. Fordelene ved mesoterapi/microneedling er, at din hud aldrig vil vende tilbage til den tilstand den havde, før du fik foretaget mesoterapi/microneedling. Mesoterapi/microneedlinger en proces, hvor din hud hele tiden bliver forbedret.

Skal vi hjælpe dig med at få smuk hud?
Du er altid velkommen til at komme forbi vores klinik i København, og få en gratis og uforpligtende samtale.

Kontakt os her

Priser

Kampagne på Mesoterapi – spar 30 % ved behandling i november.

PRISÆNDRINGER GÆLDER PR. 1/9-2022

1 behandling med 1-1,5 mm. hos sygeplejerske: Revitalisering af hud, forbedring af hudkvalitet, ar, fasthed og glød 2500,-
Kurforløb á 3 gange: Revitalisering af hud, forbedring af hudkvalitet, ar, fasthed og glød 6500,-
1 behandling af mindre områder pr. gang 1500,-
Kurforløb á 3 gange af mindre områder 3500,-
1 behandling med 0,5 mm. hos kosmetolog: Revitalisering af hud, forbedring af hudkvalitet, ar, fasthed og glød 1200,-

Se regler for afbestilling nederst på siden.