Hvad er en Cooltech fedtfrysning?

Cooltech fedtfrysning i København er en fedtreducerende behandling til kroppen med et permanent resultat – uden fedtsugning.

Cooltech teknologien anvender såkaldt kryolipolyse, hvilket betyder, at fedtcellerne fryses ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem, så en samlet reduktion af fedtceller opnås. Metoden er ikke-kirurgisk og derfor meget sikker. Det er en yderst effektiv behandling, som sammenlignes med en kirurgisk fedtsugning, dog uden kirurgi. Du opnår en reduktion af fedtdepoterne på 20-25 % på blot en enkelt behandling med et permanent resultat til følge.

Fordele ved en Cooltech fedtfrysning i København

Fordelene ved dette system er, at det tydelige resultat ses efter blot én enkelt behandling, samt at behandlingen er smertefri og ikke kræver særlig restitution. Du kan optage arbejde og andre gøremål direkte efter behandlingen. Fedtfrysning er væsenligt mere skånsom end fedtsugning og er især fordelagtig på de områder, der kan være genstridige, også selvom du træner eller er slank. Det er en oplagt behandlingsform, hvis du har specifikke ønsker om en fedtreduktion i et bestemt område. Cooltech teknologien er testet via kliniske studier på baggrund af over 1.100.000 behandlinger med en kundetilfredshed på 95% efter behandlingen.

Hvad kan jeg forvente?

Du kan med Cooltech fedtfrysnings-systemet opnå en væsentlig reduktion af dine fedtdepoter på kroppen på op til 20-25%. De typiske behandlingsområder er:

Maven (øvre og nedre), Flankerne (sidedeller), bh-dellen, hofteområdet, yder- og inderlår, overarme samt mandebryster, knæ og under ballerne.

Da Cooltech fedtfrysning påvirker det dybere fedtlag i kroppen, skal kroppen have tid til at rydde op i vævet og transportere de nedbrudte fedtceller væk. Denne proces varer ca. 14 dage, hvorefter resultat begynder at kunne ses. Det endelige resultat, som er permanent, ses efter 8-12 uger. Behandlingen kan herefter gentages, hvis du ønsker det, men hos de fleste vil én behandling være tilstrækkeligt.

Se vores videointroduktion til Cooltech fedtfrysning

I denne video vil du møde Aglaia Klinikkens indehaver Line Therkildsen, som skal foretage en behandling på en kunde. I videoen beskriver Line Therkildsen kort behandlingen med en Cooltech fedtfrysning og kunden fortæller om sin oplevelse lige før, under og efter behandlingen. Nederst på siden finder du resultatet af kundens behandling 12 uger efter. Du kan få svar på alle dine spørgsmål i vores tekst under videoen.

Hvordan foregår en behandling med en Cooltech fedtfrysning i København?

Selve Cooltech behandlingen varer 70 minutter. Behandlingen foregår ved, at Cooltech-applikatoren suger fedtvævet ind med et vacuumtryk, hvorefter en kontrolleret kulde påvirker området, som derved får fedtcellerne til at gå til grunde. Herefter transporteres de væk via kroppens eget lymfesystem og udskilles naturligt.

Vaccumtrykket kan stramme lidt i huden de første 10 min, men teknologien er skånsom og gør ikke ondt. Kulden vil du også kunne mærke lokalt, og dette vil du efter behandlingen opleve som en prikken, som kan komme og gå. Det kan afhjælpes med let smertestillende og har ikke betydning for dine daglige aktiviteter.

Der kan forekomme hævelse og ømhed svarende til det behandlede område i 1-2 uger. På maven kan man få en ”sovende” fornemmelse de første par uger.

Under behandlingen kan du slappe af, læse eller arbejde på din computer. Der er ingen restitutionsperiode efter en behandling med Cooltech og efter behandlingen kan du optage daglige gøremål eller aktiviteter.

Vil du gerne vide mere om Cooltech fedtfrysning i København, er du altid mere end velkommen til at kontakte os for en gratis og uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Vi har testet Cooltech fedtfrysning i en længere periode og vi har opnået forbløffende gode resultater. Du kan her på siden se resultater med Cooltech fedtfrysning. Husk at trykke på selve billedet, så du kan se hele resultatet.