KAMPAGNE PÅ COOLTECH HELE SOMMEREN:

Hele sommeren kan du få en behandling til 3000 kr. Du er velkommen til at få lige så mange behandlinger, du ønsker til 3000 kr. pr. område. Kampagnen gælder i hele juni, juli og august.

Din behandling kan kun bookes på mail info@aglaia-klinikken.dk eller tlf. 53600660.

Cooltech Fedtfrysning København

Frys fedtet væk på Aglaia Klinikken

De fleste har på et tidspunkt drømt om at komme af med nogle af kroppens overflødige fedtdepoter. Måske er det blot de særligt genstridige områder, der driller? Mavedellen eller de lidt for bløde lår, som ikke rigtig forsvinder, selvom du både spiser sundt eller træner.

Giv dig selv og din krop en hjælpende hånd med en fedtfrysning på Aglaia Klinikken i København. En ufarlig og smertefri metode som giver gode, veldokumenterede resultater, der tilmed er permanente.

Fedtfrysning i København

Vi kan hjælpe med:

  • Maven (øvre og nedre)
  • Flankerne (sidedeller)
  • BH-dellen
  • Hofteområdet
  • Yder- og inderlår
  • Overarme
  • Mandebryster
  • Knæ
  • Under ballerne
  • Halsen / dobbelthage

Hvad er fedtfrysning?

På Aglaia Klinikken i København foretager vi frysning af fedt ved hjælp af Cooltech teknologi. Fedtfrysnings-maskinen bruger kryolipolyse, som fryser fedtcellerne via et kontrolleret kølingssystem. Det resulterer i en samlet reduktion af fedtceller, som ikke kommer tilbage. Metoden foregår helt uden kirurgiske indgreb, og er dermed væsentlig mere sikker og uproblematisk end andre behandlingsformer inden for klinisk fedtreduktion.
Fedtfrysning er en yderst effektiv behandling, hvis virkning kan sammenlignes med kirurgisk fedtsugning. Du opnår en reduktion af fedtdepoterne på 20-25 % på én enkelt behandling.

Frysning af fedt med Cooltech teknologi er en gennemtestet og veldokumenteret behandlingsform. Der er foretaget kliniske studier på baggrund af over 1.100.000 behandlinger. Kundetilfredsheden blandt forsøgspersonerne lå på 95% efter behandlingen. Et imponerende resultat, som taler sit tydelige sprog: Fedtfrysning virker!

Fordelene ved frysning af fedt

Der er mange fordele ved fedtfrysning. Den mest markante er, at man allerede kan se et resultat efter én enkelt behandling. Derudover er fedtfrysning smertefrit, og kræver derfor ikke særlige hensyn efterfølgende. Du kan tage tilbage til jobbet eller skolen lige efter behandlingen, og fortsætte dine daglige gøremål.
Fedtfrysning er meget mere skånsom end fedtsugning, og egner sig særligt godt til de områder, der kan være ekstra genstridige, også selvom du træner eller har en normal BMI. Det er dermed en oplagt behandlingsform, hvis du ønsker fedtreduktion i et specifikt område.

Frys fedtet væk for altid

Cooltech fedtfrysning påvirker det dybere fedtlag i kroppen – derfor skal kroppen efterfølgende have tid til at rydde op i vævet, og transportere de nedbrudte fedtceller væk. Denne proces varer ca. 14 dage. Herefter bliver resultat langsomt tydeligere. Efter 8-12 uger ses det endelige resultat. Behandlingen kan herefter gentages, hvis du ønsker det, men hos langt de fleste er én behandling nok.

Kontakt os her

Se vores videointroduktion om fedtfrysning i København

I videoen møder du Aglaia Klinikkens indehaver Line Therkildsen, som foretager en fedtfrysning på en kunde. Line beskriver kort behandlingen, og kunden fortæller om sin oplevelse før, under og efter behandlingen. Nederst på siden kan du ydermere se resultatet af fedtfrysningen på kundens før- og efterbilleder 12 uger efter behandlingen.

Du kan læse mere om fedtfrysning på Aglaia Klinikken under videoen. Har du yderligere spørgsmål til fedtfrysning, er du altid velkommen til at kontakte os for mere information.

Frysning Af Fedt

Sådan foregår en fedtfrysning i København på Aglaia Klinikken

Når du skal have foretaget en fedtfrysning på Aglaia Klinikken i København, starter du med en indledende og uforpligtende samtale med ejer og sygeplejerske Line Therkildsen. Line er specialuddannet i kosmetiske behandlinger og har mange års erfaring inden for faget. Du kan derfor få svar på alle de spørgsmål du måtte have, inden det videre forløb planlægges og igangsættes.

På behandlingsdagen foregår selve fedtfrysningen i et stort, lyst lokale på Aglaia Klinikken. Du får både tilbudt te, kaffe og snacks. Behandlingen varer 70 minutter, og foregår ved at Cooltech-applikatoren suger fedtvævet ind med et vakuumtryk, hvorefter en kontrolleret kulde påvirker området, som derved får fedtcellerne til at gå til grunde. Herefter transporteres fedtcellerne væk via kroppens eget lymfesystem og udskilles naturligt.

Vakuumtrykket kan stramme lidt i huden de første 10 minutter, men teknologien er skånsom og gør ikke ondt. Kulden vil du også kunne mærke lokalt, og du kan efter behandlingen opleve en prikken, som kan komme og gå. Skulle der mod forventning opstå svage smerter, kan disse dog hurtigt afhjælpes med let smertestillende.

Under behandlingen bliver du pakket godt ind i bløde tæpper, så behandlingstiden bliver så behagelig som mulig. Du kan slappe af, læse eller arbejde på din computer imens. Der er ingen restitutionsperiode efter fedtfrysningen, og du vil derfor kunne fortsætte med dine daglige gøremål eller aktiviteter, efter at behandlingen er gennemført. Der kan dog forekomme lidt hævelse og ømhed i det behandlede område i et par uger. På maven kan man også få en ”sovende” fornemmelse. Efter et par uger er det imidlertid helt væk, og du har dermed kun det endelige resultat at se frem til.

Vil du gerne vide mere om frysning af fedt, er du altid velkommen til at kontakte Aglaia Klinikken for en gratis og uforpligtende snak. Her får du professionel rådgivning og effektive behandlinger, som vil bringe glæde lang tid fremadrettet.

Se før- og efter-billeder på fedtfrysning nederst på siden. Husk at trykke på selve billedet, så du kan se hele resultatet.

Jeg har fået foretaget en fedtfrysning hos søde, profesionelle Line på Aglaia klinikken i København – både på indersiden og oversiden af mine knæ. Mine knæ har altid været et issue for mig. De var store og fedtholdige til trods for intensiv træning med løb og vægte. Jeg har aldrig formået at træne dem mindre. Mine fedtdepoter rundt om knæene er bare store, selvom jeg ellers er slank.

Fedtfrysning var løsningen. Der gik præcis 10 uger, og pludselig så det ud som om, der var taget en stor bid af fedtdepoterne – mest over knæene, men også i siderne. Jeg blev overrasket og meget glad, da resultatet blev synligt. Nu går jeg igen i kjoler og elsker at mine flashe ben.

Behandlingen gjorde ikke ondt, og der var ikke andre gener end lidt følelsesløshed i det behandlede område, som forsvandt igen efter lidt tid. Jeg har nu også fået fedtfrysning af mine inderlår på Aglaia Klinikken og afventer spændt resultatet.

 

Fedtfrysning er den bedste løsning mod genstridige fedtdepoter som, til trods for målrettet træning, ikke bliver mindre. Jeg ville blive nødt til at tabe mig alt for meget, hvis jeg selv skulle opnå samme resultat. Derfor er jeg virkelig glad for, at jeg fik foretaget fedtfrysningen hos Line. Det er alle pengene værd.

Line er super professionel og ærlig. Man får en troværdig og realistisk vurdering af behandlingens effekt. Jeg vil til enhver tid anbefale Aglaia Klinikken, hvis du gerne vil have foretaget en fedtfrysning.

Nu glæder jeg mig bare til sommer, hvor jeg vil cykle rundt i København i korte kjoler uden strømpebukser.

Kathrine, kunde på Aglaia Klinikken

 

 

Cooltech konsultation og behandling

Frysning Af Fedt - Aglaia Klinikken