Botox København – Få botox behandling på Aglaia Klinikken

På Aglaia Klinikken i hjertet af København tilbyder vi forskellige behandlinger med botox, som kan bruges til at reducere rynker og linjer i ansigtet. Rynker kommer med tiden, fordi musklerne i ansigtet trækker sig sammen. Jo ældre, vi bliver, des mere tydelige bliver rynkerne og linjerne. Vi tilbyder forskellige botox behandlinger her i København, som kan reducere rynker og linjer i ansigtet, samt give et løft med et naturligt look.

Botox behandling i København på Aglaia Klinikken – det kan vi hjælpe med:

  • Bekymringsrynker mellem brynene (glabella)
  • Panderynker
  • Rynker over næsen (bunny lines)
  • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
  • Nedadvendte mundvige
  • Rygerynker på overlæben
  • Brynløft
  • Tandkødssmil (gummy smile)
  • Hamsterposer (platysma)

Kontakt os her

Hvad er botox?

I denne video vil du møde Aglaia Klinikkens indehaver Line Therkildsen, som fortæller om botox behandlinger i København. Line Therkildsen beskriver behandlingen med botox, giver en introduktion til hvad botox er, og så giver hun dig sit syn på botox. Du kan få svar på alle dine spørgsmål i vores tekst under videoen.

Sådan virker botox

Botox har den effekt, at den afslapper dine muskler en anelse, så dine rynker bliver reduceret. På Aglaia Klinikken i København sørger vi altid for et naturligt udseende, hvor du bibeholder din mimik i ansigtet.

Botox behandling egner sig specielt godt til bekymringsrynker mellem brynene, smilerynker og panderynker, hvor effekten tydeligt ses. Botox er et lægemiddel (botulinum toxin A), som blokerer for sammentrækningen af musklerne, hvilket gør, at musklerne kan slappe af. Når musklerne i ansigtet ikke kan trække sig sammen, bliver de overfladiske linjer og rynker reduceres. Botox påvirker ikke de omkringliggende muskler og virkningen er kun lokal i det behandlede område.

Botox har været anvendt i medicinske sammenhænge siden 1960’erne, hvor det bl.a. blev brugt til muskelsygdomme, urininkontinens og præmature børn. Siden 1990’erne er botox blevet anvendt til kosmetiske behandlinger.

Botox kan anvendes i kombination med filler-behandling (også kendt som Restylane, Belotero, Juvederm mm.). Det kan du læse mere om under Filler/Restylane.

Før du kan få foretaget botox behandling i København, skal du altid have en lovpligtig konsultation hos vores plastikkirurg senest 48 timer inden din behandling.

Kontakt os her

Så længe holder botox

En botox behandling på Aglaia Klinikken i København har en holdbarhed på 2-6 måneder. Holdbarheden vil blive længere efterhånden, som du får gentaget behandlingen, idet musklen i ansigtet svinder ind, når den ikke bliver aktiveret. Hvis du vil have en optimal effekt af en botox behandling, bør du påregne behandlinger 2-3 gange årligt. Du kan altid stoppe med at få behandling med botox. Musklerne vil langsomt vende tilbage til det udgangspunkt, du havde, før du fik foretaget behandlingen. Du kan se botox som en proces, hvor du udskyder ældningen i huden.

Forholdsregler før botox behandling

Du skal være fyldt 18 år, før du kan få botox på Aglaia Klinikken i København. Der må ikke benyttes botox, hvis du er gravid, ammer eller hvis du har specifikke former for allergi eller nervesygdomme.

Du skal altid have mindst 48 timers betænkningstid, før vi udfører behandlingen med botox. På Aglaia Klinikken er vi altid klar til at svare på dine spørgsmål, og du er velkommen til at komme forbi vores klinik på Østerbro i København til en gratis og uforpligtende konsultation.

Sådan udføres en botox behandling i København hos os

Før vi går i gang med implementering af botox, sørger vi for at tilpasse behandlingen til dit ansigt og dine behov. Vi ønsker altid at skabe et levende og naturligt udseende, hvor vi bevarer dine naturlige ansigtstræk og din mimik.

Vi starter med at afspritte din hud i ansigtet på det område, som skal have botox. Vi bruger en tynd engangssprøjte til at injicere botox i musklen lige under hudens overflade på det udvalgte sted. Nålen giver kun et lille prik. Mange sammenligner det med at fjerne et hår med en pincet.
Selve behandlingen tager 5-10 minutter afhængig af, hvor mange områder, der skal behandles. Du kan udføre daglige gøremål og genoptage arbejdet umiddelbart efter behandlingen, da sprøjten er så lille, at mærket efter stikkene ofte aftager efter 10-20 minutter. Vi sætter altid 30 minutter af til behandling med botox, så vi har god tid til snak og til at svare på dine spørgsmål.

Forholdsregler efter botox behandling

Når du er blevet behandlet med botox, bør du undgå at massere eller gnide på det behandlede område de første timer, så du ikke spreder injektionen ud i andre muskler.

Effekten af botox vil indtræde efter 2-5 dage, og den fulde effekt ses efter 10 dage. Du bliver altid tilbudt en kontrol efter 14 dage, hvor der er mulighed for touch-up. Vi tilbyder touch-up, da effekten kan variere meget fra person til person. Nogle har brug for en større mængde botox end andre, for at få den ønskede effekt.

Mulige bivirkninger og komplikationer efter botox behandling

Den mængde botox vi anvender til kosmetiske behandlinger er helt uskadelig og bivirkninger er sjældne. Den mest almindelige bivirkning er let ømhed ved indstiksstedet eller en lille karsprængning. Enkelte kan opleve tunge øjenlåg eller væske omkring øjnene ved behandling af panden. I sjældne tilfælde kan der forekomme influenzalignende symptomer og hovedpine, som typisk vil forekomme det første døgn. De beskrevne bivirkninger ved botox forekommer hos mindre end 1% og er kun midlertidige. På verdensplan er der aldrig dokumenteret langsigtede komplikationer efter behandling med botox.

Hvad koster botox?

Du kan se priser på behandling med botox, og du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi tilbyder desuden altid en gratis uforpligtende konsultation.

Kontakt os her

Priser

Kampagne kun hos Denise – 10 % på fillers, 15 % på botox og 20 % på Profhilo. Gælder i hele juli og august!

1. område: Bekymringsrynke mellem bryn, omkring øjne eller pande 1850,-
Efterfølgende områder: pande, øjne mm. 950,-
Alle områder: Bekymringrynke mellem bryn, omkring øjne og pande 3500,-
Gummy smile: Tandkødssmil 750,-
Nedadvendte mundvige: “Sur” mund/løft af mundvige 650,-
Bunny lines: Rynker på næse 650,-
Rynker på overlæbe: Rynker på læbe/lille løft af overlæbe 650,-
Kontrol: Ca. 14 dage efter behandling 0,-

Se regler for afbestilling nederst på siden.