Ansigtsbehandling Østerbro – innovativ og avanceret medicinsk teknologi for din huds sundhed

En ansigtsbehandling på Aglaia Klinikken er ren nydelse og en god investering i dig selv, din hud og dit velvære. Med vores medicinske produkter vil du ikke blot opleve afslapning og velvære, men målrettede og resultatorienterede ansigtsbehandlinger. Du vil altid opleve en forbedring af din hudkvalitet med en flottere, friskere og finere glød. Din ansigtsbehandling på Østerbro vil vi naturligvis skræddersy individuelt, så den er tilpasset netop dig og dine behov.

Ansigtsbehandling med en grundig hudanalyse

For at kunne skræddersy hver enkelt ansigtsbehandling og tilpasse den til netop dig og din huds behov, vil vi altid foretage en grundig hudanalyse forud for din ansigtsbehandling. Herefter tilpasser vi din ansigtsbehandling med de rette produkter, så du opnår det bedste resultat. Vi vejleder og hjælper dig til hvilke produkter, som vil være bedst for din hud til hjemmebrug.

Professionel og medicinsk hudpleje – også for mænd

Vi tilbyder en række forskeliige ansigtsbehandlinger i nedenstående medicinske og avancerede mærker. Vi fører journal over dine ansigtsbehandlinger for derved at kunne optimere dine resultater og fremskridt. Husk at mænds hud også har brug for pleje. Se mere under behandlinger til mænd HER.

Ansigtsbehandling med medicinske produkter

På Aglaia Klinikken forhandler vi det medicinske og ekslusive hudplejebrand fra INNOVATIVE SKINCARE iS Clinical og det anerkendte og medicinske mærke SkinCeuticals. Vores resultatorienterede ansigtsbehandlinger udføres med iS Clinical og SkinCeuticals, som kun føres på udvalgte speciallægeklinikker. Ydermere er vi så heldige at forhandle det hypede New Yorker brand Mario Badescu Skincare og MAGICSTRIPES, som sidste år vandt den eftertragtede nichepris ved årets Beauty Award 2015.

Skræddersyede behandlinger til mænd – klik her og læs mere!

ANSIGTSBEHANDLING – den rette for mig?

Du kan se alle vores ansigtsbehandlinger her eller under priser – og du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at høre nærmere. Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling, der er den rette for dig, så kontakt os og vi vil skræddersy en behandling til dig. Du er også velkommen til at booke en tid online, og så kan vi på behandlingsdagen vejlede og tilpasse behandlingen, så den passer til dine ønsker og behov.

Ansigtsbehandling med iS CLINICAL

iS CLINICAL er det ekslusive hudplejebrand fra INNOVATIVE SKINCARE, der tilbyder optimale, resultatorienterede hudplejeformuleringer. INNOVATIVE SKINCARE arbejder engageret for at forbedre hudens sundhed ved at udvikle produkter af absolut højeste kvalitet og ved konstant at forske i nye behandlinger og dermed hæve standarden, når det kommer til at servicere hudplejekunders behov på globalt plan. iS CLINICAL formularerne indeholder kun de reneste og mest virkningsfulde botaniske ingredienser, der er af farmaceutisk kvalitet. Ingredienserne indhentes fra hele verden, og hver eneste ingrediens er klinisk testet både hvad angår sikkerhed og overlegen virkningsfuldhed. iS CLINICAL-produkterne er designet med uovertruffen formuleringsteknologi, der gør dem ekstremt effektive.

iS CLINICAL Fire & Ice

Synligt intensiv og effektiv behandling, der reducerer linjer, udglatter og
fremmer cellefornyelsen. Afrensning, to forskellige masker og
creme efter hudtype.

iS CLINICAL Intensive Facial

Intensiv behandling, som reparerer og genopbygger huden med en
terapeutisk klinisk formel. Afrensning, peeling, maske og
creme efter hudtype.

iS CLINICAL Refresher

Effektiv behandling, der hurtigt opfrisker, udglatter og hydrerer huden.
Afrensning, peeling,  maske og creme efter hudtype.

iS CLINICAL Eye Bright Treatment

Forfriskende og kølende behandling, der reducerer mørke rander, udglatter,
hydrerer og beroliger. Afrensning, let massage, maske og
creme efter hudtype.

Se priser HER.

Ansigtsbehandling med SKINCEUTICALS

SkinCeuticals er et amerikansk veldokumenteret cosmeceutical med høje koncentrationer af meget aktive ingredienser. SkinCeuticals strategi består af 3 fundamentale elementer – forebyggelse, beskyttelse og korrektion. Deres behandlinger og produkter er designet til at forebygge ældning og fremtidige skader, beskytte huden samt rette op på tidligere skader. SkinCeuticals er særligt kendt for sin innovative og avancerede antioxidant-teknologi. som trænger dybt ned i huden. Tilsvarende iS CLINICAL er alle produkter af farmaceutisk kvalitet, hvilket gør dem yderst potente og effektive.

SkinCeuticals Regular Skin Treatment

Styrkende behandling rig på antioxidanter, som tilfører huden fugt og næring.
Afrensning, peeling,  grundig udrens, maske, massage og creme efter hudtype.

SkinCeuticals Sensitive Skin Treatment

Fugtighedsgivende og beroligende behandling til sensitiv, reaktiv og tør hud
samt rosacea. Styrker hudens egen barriere og giver optimal pleje og beskyttelse.
Afrensning, peeling, udrens, massage, maske og creme efter hudtype.

SkinCeuticals Acne Treatment

Effektiv og aktiv behandling af problematisk hud og/eller krævende acne-hud.
Afrensning, peeling, grundig udrens, maske og creme efter hudtype.

SkinCeuticals Anti-Age Treatment

Opstrammende og cellefornyende behandling for moden hud, som forbedrer
hudstrukturen, giver glød og jævn hudtone, reducerer aldringstegn og forbedrer
elasticiteten.  Afrensning, peeling, udrens, massage, maske og
creme efter hudtype.

Se priser HER.

MARIO BADESCU

I over 40 år har Mario Badescu hudpleje været kendt for personlig hudpleje og acnebehandling. Mario Badescus produkter er kendt for at hjælpe tusindvis af kvinder og mænd i alle aldre i deres daglige kamp mod acne, rosacea, og aldrende hud. Mario Badescu forener naturlige ingredienser med avanceret teknologi og er effektive, men skånsomme og baseret på enkle, botaniske ingredienser. Mario Badescu hudpleje tilbyder et omfattende udvalg af produkter til alle dine behov.